A nevezési és a szavazási időszak lezárult.


BÜSZKÉN MONDHATJUK EL, HOGY KÖZEL 500 VÁLLALKOZÁS MÉRETTE MEG MAGÁT AZ IDEI SZERETHETŐ MUNKAHELYEK DÍJ VERSENYBEN!

Idén lemaradtál? Jövőre indulnál?

Regisztrálj már most a Dreamjo.bs oldalán!

 1. 2019. MÁJUS 1.

  Nevezés indul

  DreamJo.bs cégként

  Elindul a nevezési időszak a cégek számára. Amennyiben van kész DreamJo.bs cégprofilod, akkor akár egy gombnyomással tudod benevezni a céged a versenyre.

  Tipp: Nevezést követően a szavazásig frissítsd és gazdagítsd a meglévő profilt, mutasd meg miért szerethető a munkahelyed. Jelöld be a badge-eknél, hogy melyik HR trenddel tudsz azonosulni.

  Új cégként

  Amennyiben nincs DreamJo.bs profilod, úgy regisztráld céged a szerethetomunkahelyek.hu oldalon és a cégbemutkozó varázsló segítségével készíts egy nyerő cégprofilt! Publikáld és nevezz!

  Tipp: Olyan formális és informális képeket mutass a profilodon, ami legjobban tükröz titeket munka közben, vagy utána! Amennyiben lehetőséged van, tölts fel kisebb videókat is magatokról! Használ kiegészítő tartalmakat! Légy kreatív!

 2. Nevezés lezárul

  2019. SZEPTEMBER 30.

  Nevezz minél előbb az ajándék DJ hirdetési kedvezménykuponokért!

  MÁJUS 30%
  JÚNIUS 25%
  JÚLIUS 20%
  AUGUSZTUS 15%
  SZEPTEMBER 10%

  A nevezési időszak alatt további nyereményakcióban vesznek részt a nevezett cégek számos ajándékért

 3. Szavazás

  2019. OKT 1-től 31-ig

  A profilok országos szavazás által lesznek pontozva, így törekedj arra, hogy a lehető legőszintébben mutatsd be, hogy a céged miért is szerethető. A szavazóknak algoritmus által kiosztott cégeket kell zsűrizni, így KKV és nagyvállalati kategóriában ugyanannyi eséllyel indul minden cég a versenyen.

  A TOP 125 cég közül szakmai zsűri ítéli oda az idei HR és Employer Branding különdíjat mikro-, kis-, közép-, és nagyvállalat kategóriában.

 4. Eredmény

  2019. NOV. 4.

  Díjazott cégek kihirdetése és értesítése telefonon és e-mailben.

 5. Díjátadó

  2019. NOV. 21.

  Díjazott TOP 125 cég képviselője, valamint kísérője meghívást kap az ünnepélyes díjátadó gála rendezvényre, ahol személyesen veheti majd át a díjat.