Célunk az ingyenes platformon bemutatni a legszerethetőbb magyar cégeket.

Tavaly, a nevezett cégeket több, mint 100 000 ember látta és közel 1 millióan hallottak a versenyről az országos médiakampányunknak köszönhetően. Idén is gondoskodunk arról, hogy a lehető legtöbb ember lássa a nevezéseket, cégprofilokat.

Idén ismerjék meg a te céged is, légy ott a TOP cégek között!

 1. 2018. SZEPT. 3.

  Indul a nevezés

  DreamJo.bs cégként

  Elindul a nevezési időszak a cégek számára. Amennyiben van kész DreamJo.bs cégprofilod, akkor akár egy gombnyomással tudod benevezni a céged a versenyre.

  Új cégként

  Amennyiben nincs DreamJo.bs profilod, úgy regisztráld céged a szerethetomunkahelyek.hu oldalon és a cégbemutkozó varázsló segítségével készíts egy nyerő cégprofilt!

  Tipp: a kötelező mezőkön kívül, érdemes plusz box-okkal gazdagítani a bemutatkozó oldalad, hogy még színesebben tudj bemutatkozni.

  Tipp: olyan (akár informális) képeket (is) tölts fel, ami a legjobban tükröz titeket munka közben, vagy utána! Amennyiben lehetőséged van tölts fel kisebb videókat is magatokról! Légy kreatív!

 2. Szavazás

  A profilok országos szavazás által lesznek pontozva, így törekedj arra, hogy a lehető legőszintébben mutatsd be, hogy a céged miért is szerethető. A szavazóknak algoritmus által kiosztott cégeket kell zsűrizni, így KKV és nagyvállalati kategóriában ugyanannyi eséllyel indul minden cég a versenyen.

 3. Nevezés lezárul

  2018. OKT. 31.

 4. Eredmény

  2018. NOV. 5.

  Nyertes cégek kihirdetése és értesítése telefonon és e-mailben.

 5. Díjátadó

  2018. NOV. 15.

  Nyertes cég képviselője, valamint kísérője meghívást kap az ünnepélyes díjátadó gála rendezvényre, ahol személyesen veheti majd át a díjat.

NE FELEDD, publikált Dreamjo.bs profillal is indulhatsz a versenyen, de bármit módosítasz a Szerethető Munkahelyek oldalon, az változni fog a Dreamjo.bs cégprofilban is!

Légy Te is Szerethető Munkahely, hogy többen megismerjék a cégedet a vásárlóid és az üzleti partnereid körében, továbbá új kollégát is könnyebb lesz felvenned!