Szerethető Munkahelyek Díj 2019

Keressük 2019 TOP 125 Szerethető Munkahelyét!

A visszaszámlálás elindult!
Nevezz még ma!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Ha szeptember 30-ig létrehozzátok a céges profilotokat, garantáltan tiétek egy 25 000 Ft értékű hirdetési csomag a Dreamjo.bs oldalán!

szmd-2019

Induljon a nevezés,

ahol a Szerethető Munkahelyek Díj versenye lehetőséget ad minden kisebb és nagyobb cégnek, hogy megmutassák miért jó náluk dolgozni.

Tavaly közel 700 KKV-t és nagyvállalatot mozgatott meg a verseny és a díjazottakról, több mint 20.000 szavazat döntött. Idén már harmadszor nevezhetnek a cégek az egyre népszerűbb versenyen a díjra.

Kiváló csapat? Nagyszerű munkakörülmények? Őszinte munkáltatói márka?

Idén is Dreamjo.bs oldalán indul a nevezés, ahol az ingyenes platformon minden cégnek lehetősége van kreatívan és őszintén bemutatkozni szavazóinak. A szavazók megismerhetik az induló cégek működését, mindennapjait, irodáját, csapatát, a cégben és a szakmai fejlődésben rejlő lehetőségeket.

A nevezett céges profilokból - a közönség szavazata alapján - kerülnek kiválasztásra azok a cégek, akik aztán egy éven át büszkén kommunikálhatják az elnyert 2019-es Szerethető Munkahelyek Díj címet.

szmd-2019
trophy

Tiétek a legjobb csapat? Büszkék vagytok az elért eredményekre?

Nevezd a céged Te is a Szerethető Munkahelyek Díjra!

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Ha szeretnél szakmai támogatóként, együttműködő partnerként csatlakozni kezdeményezésünkhöz, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen.