Szerethető Munkahelyek Díj 2019

ELINDULT A SZAVAZÁS!

Lezárult a nevezés időszaka és október 1-jén elkezdődött a verseny legizgalmasabb része: a cégek értékelése. Büszkén mondhatjuk el, hogy több mint 450 vállalkozás méretteti meg magát az idei Szerethető Munkahelyek Díj versenyben!

A visszaszámlálás elindult!
Szavazz még ma!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

szmd-2019

Szavazz te is, ha

  • van véleményed (mert itt számít, amit gondolsz),
  • szívesen megismernéd azokat a cégeket, ahová mások örömmel járnak be dolgozni,
  • rátalálnál leendő munkahelyedre, ahol te dolgoznál szívesen,
  • és nem utolsó sorban vonzanak a szuper nyeremények is.


Hogyan szavazhatsz? Könnyen és gyorsan, mivel nincs hosszadalmas regisztráció, egy kattintással értékelheted a nevezőket a cégprofiljuk alapján. A szavazás anonim formában történik, mivel nekünk a véleményed számít.

A szavazási időszak 2019. október 31-ig tart, ami alatt többször is érdemes szavazni, mivel így nagyobb eséllyel indulsz az izgalmas nyereményekért.
Jól hangzik? Szavazásra fel!

Bővebben a szavazás menetéről

Az értékelés során az algoritmus véletlenszerűen osztja szét a cégprofilokat a szavazók között, így minden nevezett cég egyenlő arányban jelenik meg a szavazóknak.

Szavazóként nincs más dolgod, mint átnézni az adott cég profilját és az 1-től 10-ig terjedő skálán (1 pont: legkevésbé szimpatikus / 10 pont: nagyon szimpatikus) bejelölni azt, mennyire szerethetőek szerinted. Naponta többször is szavazhatsz, sőt, minél többször értékelsz, annál nagyobb eséllyel indulsz a szuper nyereményekért! A voksolás teljesen anonim, szavazatodat más nem látja!

Minden cégprofil értékelés végén jelölheted, hogy szívesen dolgoznál-e az értékelt cégnél. Amennyiben igen, úgy te lehetsz az első, aki automatikusan értesül arról, ha az általad kedvelt céghez új csapattagot keresnek. A szavazási időszak 2019. október 31-ig tart.

szmd-2019

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

SZAKMAI PARTNEREK

Ha szeretnél szakmai támogatóként, együttműködő partnerként csatlakozni kezdeményezésünkhöz, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen.