Szerethető Munkahelyek Díj 2020

Büszkék vagyunk, hogy már negyedik éve egyre több “Szerethető Munkahelyet” tudunk bemutatni a verseny kapcsán. Idén 135 cég kapja meg a Díjat. Emellett a prominens Zsűri szakmai különdíjakat oszt ki HR és Employer branding kategóriában. Nevezz a versenyre, mutasd meg, hogy milyen nagyszerű csapat áll egy-egy termék vagy szolgáltatás mögött, milyen környezetben, hogyan dolgoztok, mit csináltok együtt! Adj betekintést a színfalak mögé!

A visszaszámlálás elindult!
Regisztrálj még ma!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Újdonságok az idei szezonra

szmd-2019
1/3

Covid átélési, túlélési stratégiák

Hogyan maradjunk szerethetőek egy nehéz időszakban is? Ez az év sok változást és kihívást hozott és mi rengeteg jó példát látunk-láttunk arra, hogy a cégek milyen COVID 19 időszaki átélési, túlélési stratégiával válaszoltak a kialakult helyzetre. Ki hogy élte meg, élte át, és jutott túl a vírus okozta nehézségeken? Milyen új módszereket kerültek bevezetésre, milyen új szokások alakultak ki, hogyan maradt egyben a csapat a home office-ban is? 2020-ban ezt is bemutathatják a cégek az oldalon.

szmd-2019
2/3

Erdélyi szerethető munkahelyek

Határon innen és túl is vannak Szerethető Munkahelyek! Idén először a 100 KKV és a 25 Nagyvállalat mellett 10 Erdélyi cég nyerheti el a Szerethető Munkahelyek 2020. évi díját, melyből egy céget Szakmai Különdíjjal is jutalmazunk.

szmd-2019
3/3

A legszerethetőbb álláskereső

Keressük a legszerethetőbb álláskeresőt! Idén már az álláskeresők is tudnak profilt készíteni a cégekhez hasonlóan. A Self-Branding Profile lehetőséget ad nekik is formálisan és informálisan bemutatkozni egy kompakt formában.

Timeline 2020

2020. JÚLIUS 7.
Nevezés
elindul
2020. SZEPTEMBER 30.
Nevezés
lezárul
2020. OKTÓBER 1.
Szavazás
elindul
2020. OKTÓBER 31.
Szavazás
lezárul
2020. NOVEMBER 4.
Eredményhirdetés
(TOP 135)
2020. NOVEMBER 12.
Online konferencia, Díjátadó,
Záróvacsora(a szakmai különdíjasokkal)

Támogató partnereink

Arany szintű támogató
Ezüst szintű támogató

Eddigi történések

Díjátadó Videó 2019

A korábbi években a verseny lezárultát egy díjátadó gálával ünnepeltük meg. Tekints be, hogy milyen közvetlen és jó hangulatban ünnepeltük a díjazottakat és a különdíjas cégeket. A versenyen induló cégekből mára már egy közösség épült, így a díjátadón sokszor barátként üdvözölték egymást a díjazottak megjelent képviselői.

Szerethető cégek 2019

Nézd meg összes szerethető munkahelyünket!

Szakmai zsűritagok 2019

Kiss Szabolcs
Alcoa Shared Services Hungary Kft.

Alcoa Shared Services Hungary Kft.

Kiss Szabolcs

Ügyvezető Igazgató
Wellisch Péter
Ulyssys Kft

Ulyssys Kft

Wellisch Péter

Ügyvezető igazgató
Eke Mariann
dm Kft.

dm Kft.

Eke Mariann

HR Manager
Gazsi Zoltán
Eisberg Hungary Kft.

Eisberg Hungary Kft.

Gazsi Zoltán

Ügyvezető igazgató

Rólunk mondták

Nagyon örülünk, hogy szinte a kezdetektől részt vehetünk a Szerethető Munkahelyek Díj életében. Sokat jelent nekünk ez a kezdeményezés, nagyon inspirálónak találjuk és fontosnak a jelenlegi munkaerő piaci helyzetben. Mindig öröm számomra a rendezvényeken részt venni és a zsűrizést végigcsinálni. Ez persze sosem egyszerű feladat, de eddig 2019-ben volt a legnehezebb.
Őri-Mazurek Marianna
HR Business Partner & Communications, Alcoa Shared Services Hungary
Hiszem azt, hogy napjainkban a munkavégzés már nem egy szükséges rossz, hanem maga az élmény. Életünk nagy részét a munkahelyünkön töltjük, miért ne szerezhetnénk ott barátokat és lehetne az irodánk menőbb, mint egy műterem? Miért ne lehetne a munkavégzés minden nap egy igazi élmény és egyben a folyamatos tanulás és fejlődés színtere? Mi az Adevinta Hungarynél a szerethető munkahelyek megteremtése mellett tesszük le a voksunkat, mert nekünk nem mindegy...
Boros Rita
HR Director, Adevinta Classified Media Hungary