Mi ez?

Egy lehetőség a hazai cégeknek, hogy megmutassák, jó náluk dolgozni, és ezáltal megismerje őket a nagyközönség. Idén először a kis- és középvállalatok mellett (külön kategóriában) a nagyvállalatok is nevezhetnek a díjra.

A Dreamjo.bsnál hiszünk abban, hogy minden munkahely álommunkahely lehet valaki számára.

Célunk az ingyenes platformon bemutatni a legszerethetőbb magyar cégeket, hogy hírük könnyebben eljusson a jobb munkahelyről álmodókhoz.

Mi gondoskodunk arról, hogy a lehető legtöbb ember lássa a nevezéseteket, mivel a díjra nevezők részt vesznek országos médiakampányunkban. A közönségszavazást követően kihirdetjük a TOP 100 KKV-t és 25 nagyvállalatot, akik egy éven át használhatják és büszkén kommunikálhatják, hogy Szerethető Munkahelyek 2018-ban.

Tedd fel a céged a térképre

Vezetőként miért fontos neked, hogy Szerethető munkahelyeket teremts? Válaszol: kedvenc #startupcoelho-nk, a Baconsult Kft CEO-ja, Balogh Petya. 💕

Közzétette: Budapest Startup Jobs – 2017. szeptember 11., hétfő

Missziónk

Tudjuk, milyen nehéz szerethető munkahelyet találni. Sokan fel is adják, és külföldre mennek, vagy ragaszkodnak régi állásukhoz - nem tudják, hogy itthon is vannak olyan állások, amilyenről álmodnak.

Nekik szeretnénk bemutatni a legegyedibb, legszerethetőbb hazai cégeket, ahol öröm dolgozni.

A munkáltatói márka előnyei

A jelenleg is dolgozók 84 százaléka váltana egy olyan céghez, ami erős munkáltatói márkával rendelkezik – mert tudják, hogy ott olyan helyen dolgozhatnak, ahol valóban figyelnek a munkavállalókra, és jól éreznék magukat.

A Szerethető Munkahelyek Díj most lehetőséget teremt arra, hogy a dolgozók, a munkavállalók mondják el véleményüket. A cégprofilokon keresztül betekintést nyerhetnek arról, milyen lehet ott dolgozni, kik a csapattagok, milyen az iroda, család- vagy kutyabarát munkahely e.

Az őszinte munkáltatói márkaprofillal:

A munkáltatói márka előnyei - 28%-kal alacsonyabb a fluktuáció, 46%-kal kevesebbet költenek munkatárs keresésre, 77%-ban releváns álláskeresők jelentkeznek.

Miért éri meg?

 • A nevezés ingyenes, egyszerű, és szerintünk jó szórakozás (de mi elfogultak vagyunk).
 • Része leszel nagyszabású médiakampányunknak: gondoskodunk arról, hogy a lehető legtöbb ember lássa a nevezésed.
 • A közönségzsűri értékeli munkáltatói márkádat, amiből sokat tanulhatsz,
 • A szakmai zsűri különdíját is elnyerheted.
 • Térképre kerülsz, országszerte megismerhetik a céged.

Nevezés

A nevezési időszak: 2018. szeptember 3. és 2018 október 31. között tart. Többek közt arra vagyunk kíváncsiak, mennyire összetartó a csapat, milyen az iroda, van-e lehetőség szakmai fejlődésre, marad-e idő magánéletre, és így tovább. A munkáltatói márka profil kitöltését követően a publikált céges profilokból - a közönség szavazata alapján - kerülnek kiválasztásra az idei év Szerethető Munkahelyei.

Feltételek

 • A nevezés díjmentes, nincs rejtett költség.
 • Minden olyan magyar KKV és nagyvállalat egyenlő eséllyel indulhat a versenyen, aki nevez és feltölti a cégprofilját a nevezési időszak alatt.
 • Légy nyitott rá, hogy minél többen megismerjenek, mint az ország legjobb munkahelyeinek egyike!

A szavazásról

Szavazási időszak: 2018. október 1-től november 4-ig tart.

FONTOS! Minden vállalkozás azonos eséllyel indul, mivel:

 • a szavazás országos, így - a verseny révén - minél többen ismerhetik meg a céged,
 • a díjazottakról a közönség dönt, ahol azt pontozza, mennyire jön át, hogy Szerethető Munkahely vagytok,
 • minden szavazó egyszerre csak 5, véletlenszerűen kisorsolt céges profilt tud pontozni, amelyről a szavazási algoritmus gondoskodik,
 • továbbá minden cég a saját kategóriájában kerül zsűrizésre (KKV és nagyvállalat), így valóban egyenlő eséllyel indul a 3 és 250 főnél nagyobb vállalkozás is.
 • A pontszámok nem nyilvánosak, nincs rangsorolás sem. Csak te látod majd ezeket.

Mitől leszek szerethető?

Kutatások bizonyítják, hogy az anyagi biztonság megteremtésén kívül számos tényező járul hozzá ahhoz, hogy a munkatársak szívesen járjanak be dolgozni. Milyen a munkakörnyezet? Milyen a csapat? Mik a fejlődési lehetőségek? Milyen a munka és magánélet viszonya? Ezek mind-mind jelentősen befolyásolják, hogy mennyire szerethető egy munkahely.

A Dreamjo.bs

A Dreamjo.bs egy új generációs állásportál, ahol regisztrálhatod a céged, és álláshirdetéseket tölthetsz fel. Azon dolgozunk, hogy mindenki tudatosan dönthesse el, hol érezné jól magát, hol tudna boldogan dolgozni.

A cégek nálunk megmutathatják magukat, mi pedig elérjük akit keresnek: a fiatalokat, a legprofibbakat, és az egy a millióból munkavállalót is.

A Szerethető Munkahelyek Díj versenyen 2018-tól kész Dreamjo.bs cégprofillal is nevezhetsz.

Van még kérdésed?

Irány a Gyakran Ismételt Kérdéseink oldal! Ha ott sem találsz választ, írj nekünk a hello kukac szeretheto.hu e-mail címre!

Szakmai Zsűri

A versenyen indulók közül a közönség szavazata alapján díjazzuk a TOP 100 KKV-t és a TOP 25 Nagyvállalatot. Szakmai zsűrink a kiemelkedő nevezőket különdíjakkal jutalmazza.

Czutor Andrea
BlackBelt Technology Kft

BlackBelt Technology Kft

Czutor Andrea

HR Manager
Gazsi Zoltán
Eisberg Hungary Kft

Eisberg Hungary Kft

Gazsi Zoltán

Ügyvezető Igazgató
Kiss Szabolcs
Alcoa Shared Services Hungary Kft

Alcoa Shared Services Hungary Kft

Kiss Szabolcs

Ügyvezető Igazgató
Torma Fanni
IBM Budapest Lab

IBM Budapest Lab

Torma Fanni

OD Project Manager
Laposa Zsófia
Laposa Birtok Kft

Laposa Birtok Kft

Laposa Zsófia

Borász
Balaton Anita
Café PR

Café PR

Balaton Anita

Ügyvezető igazgató
Cserpes István
Cserpes Sajtműhely Kft

Cserpes Sajtműhely Kft

Cserpes István

Ügyvezető igazgató
Wellisch Péter
Ulyssys Kft

Ulyssys Kft

Wellisch Péter

Ügyvezető igazgató