Mi ez?

Egy lehetőség a hazai cégeknek, hogy megmutassák, jó náluk dolgozni, és ezáltal megismerje őket a nagyközönség. Idén először a kis- és középvállalatok mellett (külön kategóriában) a nagyvállalatok is nevezhetnek a díjra.

A Dreamjo.bsnál hiszünk abban, hogy minden munkahely álommunkahely lehet valaki számára.

Célunk az ingyenes platformon bemutatni a legszerethetőbb magyar cégeket, hogy hírük könnyebben eljusson a jobb munkahelyről álmodókhoz.

Mi gondoskodunk arról, hogy a lehető legtöbb ember lássa a nevezéseteket, mivel a díjra nevezők részt vesznek országos médiakampányunkban. A közönségszavazást követően kihirdetjük a TOP 100 KKV-t és 25 nagyvállalatot, akik egy éven át használhatják és büszkén kommunikálhatják, hogy Szerethető Munkahelyek 2018-ban.

Tedd fel a céged a térképre

Vezetőként miért fontos neked, hogy Szerethető munkahelyeket teremts? Válaszol: kedvenc #startupcoelho-nk, a Baconsult Kft CEO-ja, Balogh Petya. 💕

Közzétette: Budapest Startup Jobs – 2017. szeptember 11., hétfő

Missziónk

Tudjuk, milyen nehéz szerethető munkahelyet találni. Sokan fel is adják, és külföldre mennek, vagy ragaszkodnak régi állásukhoz - nem tudják, hogy itthon is vannak olyan állások, amilyenről álmodnak.

Nekik szeretnénk bemutatni a legegyedibb, legszerethetőbb hazai cégeket, ahol öröm dolgozni.

A munkáltatói márka előnyei

A jelenleg is dolgozók 84 százaléka váltana egy olyan céghez, ami erős munkáltatói márkával rendelkezik – mert tudják, hogy ott olyan helyen dolgozhatnak, ahol valóban figyelnek a munkavállalókra, és jól éreznék magukat.

A Szerethető Munkahelyek Díj most lehetőséget teremt arra, hogy a dolgozók, a munkavállalók mondják el véleményüket. A cégprofilokon keresztül betekintést nyerhetnek arról, milyen lehet ott dolgozni, kik a csapattagok, milyen az iroda, család- vagy kutyabarát munkahely e.

Az őszinte munkáltatói márkaprofillal:

A munkáltatói márka előnyei - 28%-kal alacsonyabb a fluktuáció, 46%-kal kevesebbet költenek munkatárs keresésre, 77%-ban releváns álláskeresők jelentkeznek.

Miért éri meg?

 • A nevezés ingyenes, egyszerű, és szerintünk jó szórakozás (de mi elfogultak vagyunk).
 • Része leszel nagyszabású médiakampányunknak: gondoskodunk arról, hogy a lehető legtöbb ember lássa a nevezésed.
 • A közönségzsűri értékeli munkáltatói márkádat, amiből sokat tanulhatsz,
 • A szakmai zsűri különdíját is elnyerheted.
 • Térképre kerülsz, országszerte megismerhetik a céged.

Nevezés

A nevezési időszak: 2018. szeptember 3. és 2018 október 31. között tart. Többek közt arra vagyunk kíváncsiak, mennyire összetartó a csapat, milyen az iroda, van-e lehetőség szakmai fejlődésre, marad-e idő magánéletre, és így tovább. A munkáltatói márka profil kitöltését követően a publikált céges profilokból - a közönség szavazata alapján - kerülnek kiválasztásra az idei év Szerethető Munkahelyei.

Feltételek

 • A nevezés díjmentes, nincs rejtett költség.
 • Minden olyan magyar KKV és nagyvállalat egyenlő eséllyel indulhat a versenyen, aki nevez és feltölti a cégprofilját a nevezési időszak alatt.
 • Légy nyitott rá, hogy minél többen megismerjenek, mint az ország legjobb munkahelyeinek egyike!

A szavazásról

Szavazási időszak: 2018. október 1-től november 4-ig tart.

 • A nevezők munkáltatói márkaprofilját a közönségzsűri értékeli, ahol azt pontozza, mennyire jön át, hogy Szerethető Munkahely vagytok.
 • Egyenlő eséllyel indul a 3 és 250 főnél nagyobb vállalkozás is: minden szavazó egyszerre csak 10, véletlenszerűen kisorsolt céges profilt tud pontozni, amelyről a szavazási algoritmus gondoskodik.
 • A pontszámok nem nyilvánosak, nincs rangsorolás sem. Csak te látod majd ezeket.

Mitől leszek szerethető?

Kutatások bizonyítják, hogy az anyagi biztonság megteremtésén kívül számos tényező járul hozzá ahhoz, hogy a munkatársak szívesen járjanak be dolgozni. Milyen a munkakörnyezet? Milyen a csapat? Mik a fejlődési lehetőségek? Milyen a munka és magánélet viszonya? Ezek mind-mind jelentősen befolyásolják, hogy mennyire szerethető egy munkahely.

Most itt a lehetőség, hogy te is megmutasd a céged!

Nevezek

A Dreamjo.bs

A Dreamjo.bs egy új generációs állásportál, ahol regisztrálhatod a céged, és álláshirdetéseket tölthetsz fel. Azon dolgozunk, hogy mindenki tudatosan dönthesse el, hol érezné jól magát, hol tudna boldogan dolgozni.

A cégek nálunk megmutathatják magukat, mi pedig elérjük akit keresnek: a fiatalokat, a legprofibbakat, és az egy a millióból munkavállalót is.

A Szerethető Munkahelyek Díj versenyen 2018-tól kész Dreamjo.bs cégprofillal is nevezhetsz.

Van még kérdésed?

Irány a Gyakran Ismételt Kérdéseink oldal! Ha ott sem találsz választ, írj nekünk a hello kukac szeretheto.hu e-mail címre!