Duna House

Szenvedélyünk az ingatlan.

Korrektség, szinergia, ügyfélközpontúság, növekedés, fejlődés és eredményorientáltság. Vezérlőértékeink mentén haladva legfőbb célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és ha ingatlanügyekben segítségre van szükségük, mindenképpen hozzánk forduljanak, hiszen mi a Duna House-nál küldetésünknek tekintjük, hogy: Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan.

Kendel Építőanyag

EGYSZERŰEN, JÓT!

Üzleti vállalkozásunkban mindig elsődleges szempont volt Vevőink magas szintű szakmai kiszolgálása, a termékminőség fontossága. Nem a "mindenáron értékesítés" a célunk, hanem a megoldáskeresés és annak megtalálása, Vevőink építési feladatainak teljesítésében. Sokszor ez a szemlélet nem támogatja az üzleti szempontokat, de meggyőződésünk, hogy gazdasági sikereinknek ez a titka.

Lakógép Kft.

Our product is the successful project.

Célünk az ügyfeleink elégedettsége. Tisztában vagyunk azzal, mire van szükségük és készen állunk átadni a tudásunkat.

Duna House Győr

Biztonság, kényelem, eredményesség

A Duna House erősségének számító komplex szolgáltatással várjuk ügyfeleinket. Irodánk képzett szakemberei a gondolattól a kulcsátadásig segítik az adásvételt.

Minusplus Generáltervező Kft.

INSPIRÁLÓ TEREKET ALKOTUNK.

A Minusplus független, budapesti építésztervező és designer iroda. Projektjeinkben fenntartható és innovatív megoldásokat adunk. Érző lények vagyunk, szeretjük az összhangot és a szépséget. Érdeklődésünket hűen tükrözi munkáink sokszínűsége. Élvezzük, amit csinálunk. Terveinket folyamatos szakmai érdeklődés övezi, épületeinket rendszeresen publikálják és díjakkal jutalmazzák.

Hello Wood

DEVELOP IDEAS THROUGH MAKING

A Hello Wood alkotócsoport nemzetközileg ismert eseményein - konferenciáin és táborain - építészeti, művészeti, tudományos és design területeket integrál, közösséget épít és tehetséget gondoz. A Hello Wood munkái két fő jellegzetességet hordoznak magukon: nagyrészt fából készülnek, valamint ötvözik a művészi megközelítést a társadalmi gondolkodással, amit végül az építészet nyelvén hívnak életre


SMART Ingatlan Kft.

Szenvedélyünk az ingatlan!

Víziónk átformálni a magyarországi ingatlanközvetítői kultúrát, értéket teremtve a megújuló piacon. Hisszük, hogy innovációnk, ami versenyelőnyünk is egyben, munkatársaink kreativitásából fakad. Bízunk a közös gondolkodásban, az egyedi karrier lehetőségben és az önmegvalósításban.Tőzsdén jegyzett, nemzetközi cégcsoportunk szilárd hátteret biztosít munkatársaink és ügyfeleink elképzeléseinek egyaránt

DIADEM® APP Kft.

...Green Up the Roof!

Víziónk a kerttel “oltott” város. Határozott álláspontunk, hogy nem elég a szándék, de tenni is kell környezetünk barátságosabbá, egészségesebbé, és szebbé tételéért. Ehhez mi úgy szeretnénk hozzájárulni, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítjük az embereket, hogy környezettudatos gondolkodással az épített környezetükbe visszavigyék a természetet.

Infogroup

WE ARE FAMILY!

Az épített környezetünknek a formálása és élhető környezet megalkotása a missziónk: építőipari cégként nem csak lehetőségünk hanem a kötelességünk is, hogy élhetővé tegyük a környezetünket és olyan maradandó projekteket valósítsunk meg ami mellett jó élni és jó ránézni. Beruházásaink által nem csak a fővárosban, de a kisebb településeken is hozzájárulunk a munkahelyteremtéshez.

Penates Invest

LAKÁSBÓL OTTHONT VARÁZSOLUNK

A Penates Invest Zrt missziója, egy komplex ingatlan ügyletekkel foglalkozó vállalkozás létrehozása, ahol minden ingatlannal kapcsolatos gondját megoldjuk az ügyfeleinknek. Befektetőkkel és magánszemélyekkel egyaránt kapcsolatban állunk, célunk hogy mindenki profitálni tudjon a jelenlegi szárnyaló ingatlanpiaci helyzetből. Befektetőink visszatérő vásárlók, vevőink pedig tovább ajánlanak minket.

DVM group

A LEGKOMPLEXEBB HAZAI ÉPÍTŐIPARI CÉGCSOPORT

Nagy hangsúlyt fektetünk a műszaki tartalom minőségére, a funkcionalitásra és esztétikumra, valamint az ügyfélközpontú, költséghatékony szemléletre. Működésünk alapja a fair és pontos elszámolás. Tervezési, belsőépítészeti, generálkivitelezési és projektmenedzsment valamint környezettudatossági tanácsadási tevékenységünk teljes körű biztosítása ügyfeleink számára is garancia.

Cu-Technik

A RÉZ SZAKÉRTŐJE AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN

Bár az épületgépészeti szereléshez minden anyagot tartunk, a szenvedélyünk – nomen est omen – a "Cu", a réz. A réz specialistájaként és szakértőjeként ismernek bennünket a piacon, mivel termékpalettánk és szakértelmünk rézből a legnagyobb. A nagy szupermarketeken, a Műjégpályán át, szinte minden nagyobb beruházásban jelen vannak az általunk forgalmazott rézcsövek és idomok, amire büszkék vagyunk.

Loffice Budapest

WORK & FUN, ALL DAY LONG!

Számtalan vállalkozást segítő feladatot vállalunk, amelyekkel nagy számban érjük el a KKV és startup szektort, hatékony módon tudjuk támogatni a magyar startup vállalkozásokat és megtöbbszörözni hazai és határon túli érvényesülési esélyeiket. Ezeken felül karitatív és non-profit szervezeteket is támogatunk.

Stoking Trade Kft.

Minőség, megbízhatóság, pontosság

Üzleti

filozófiánk az etikus versenyfeltételek betartása mellett Megrendelőink

számára a minőségi munka biztosítása. Szakmailag magasan képzett

alkalmazottaink, illetve kiváló referenciákkal rendelkező alvállalkozói

körünkkel képesek vagyunk a legmagasabb szintű Megrendelői igények

kielégítésére.

Cushman & Wakefield Portfolio Services Center Budapest

What's next

Mobilizálni és kiaknázni globális tudásunkat, erőforrásainkat és szakértelműnket ügyfeleink megbízásából, mely lehetővé teszi számukra a legjobb ingatlanpiaci döntések meghozatalát.

OTP Ingatlanpont XVII. kerület (Foveo Larem Kft)

HIDD EL, LEHET MÁSKÉNT!

Franchise partnerként két célunk is van.Egy globális, mégpedig, hogy az OTP Ingatlanpont Magyarország egyik legjelentősebb,legprofesszionálisabb, legmegbízhatóbb ingatlanközvetítőjévé váljon.Víziónk, hogy az ingatlanvétel és eladás egyszerű, átlátható, gyors és kényelmes folyamattá válik. Egy személyes: a cégcsoport legjobbjává válni, tudatosítani az emberekben, hogy a mi szakmánk igenis hasznos.

Praktiker Kft.

Ha mindenre van több ötleted! 💙💛

A Praktiker immár évtizedek óta segíti a vásárlóit. Kreatív ötletekkel és praktikus megoldásokkal inspirálja az otthonszépítést, miközben évtizedek óta társ a barkácsolásban. A Praktikernél minden kollégánk a nagy család tagja. Büszkék vagyunk arra, hogy egy közösségként érjük el közös sikereinket.

SMART Ingatlan - Sárvár

Szenvedélyünk az ingatlan!

Víziónk átformálni a magyarországi ingatlanközvetítői kultúrát, értéket teremtve a megújuló piacon. Hisszük, hogy innovációnk, ami versenyelőnyünk is egyben, munkatársaink kreativitásából fakad. Bízunk a közös gondolkodásban, az egyedi karrier lehetőségben és az önmegvalósításban.Tőzsdén jegyzett, nemzetközi cégcsoportunk szilárd hátteret biztosít munkatársaink és ügyfeleink elképzeléseinek egyaránt

Egy Híd Ingatlan Kft

Gördülékeny és professzionális Ingatlanközvetítés

A zökkenőmentes adásvétel feltétele az eladói és vevői igények azonos mélységű ismerete. Nekünk meindkettő fontos.

Szolgáltatásunk része, hogy Ügyfeleinket a következő négy nyelven szolgáljuk ki felsőfokon: kínai, angol, francia és magyar - a tolmácsolást beleértve.

Mi megtaláljuk a megfelelő ingatlant a vevőnek és a megfelelő ügyfelet az Ön lakására, házára, vagy szállodájára.

Motors for Gates Kft.

Kapukat nyitunk előtted

Célunk, hogy a legjobb minőségű kapumotorokat, kapumotor kiegészítőket, garázskapukat forgalmazzuk, hogy ügyfeleink az árpaletta széles skálájáról tudjanak választani. Otthonunk automatizálásában a kényelem és a minőség egyaránt fontos számunkra. Kiváló ár-érték arány kialakítása.

CPI Hungary Kft.

Space Means Opportunity

Küldetésünk, hogy innovatív és fenntartható munkakörnyezetet alakítsunk ki bérlőink és saját munkatársaink számára is úgy, hogy követjük a legújabb technológiai trendeket, de közben tudatosan óvjuk természeti környezetünket is.

Együttműködő Példakép Partnereink

Arany

All You Can Move SportPass

WE CREATE WELLBEING

Missziónk, hogy 4 millió munkavállaló számára nyújthassuk a korlátlan sportolás élményét.

A HR szakemberek számára olyan megoldást jelentünk, amely a dolgozók jóllétén keresztül segíti a vállalatokat céljaik elérésében, úgy mint: munkavállalói élmény nyújtása, munkaerő megszerzése és megtartása, lojalitás erősítése, kevesebb betegség, nagyobb motiváció, gondoskodó vállalati imidzs.



Arany

eSense

Nálunk tényleg az lehetsz, aki vagy

Szerintünk a cég legnagyobb értékét a benne dolgozó emberek adják. Olyan munkahely szeretnénk lenni, ahol senkinek nem kell feladnia az egyéniségét, mindenki önmaga maradhat és az erősségeire építve tud jó munkát végezni. Jelentkezz hozzánk, szinte mindig vannak nyitott pozícióik!
Arany

Alcoa

The Element of Possibility

A cégcsoporton belül az adminisztratív és tranzakcionális jellegű feladatokat központosított, hatékony és standardizált formában látjuk el, amivel időt és energiát spórolunk kollégáinknak, költséghatékonyak vagyunk és állandó magas minőségen szolgáltatunk munkatársainknál az évek során felhalmozódott tudás birtokában.

Arany

Eisberg Hungary

Simply fresh

"A frissesség művészet" - kiváló minőségű, higiénikus és biztonságos konyhakész salátát készítünk, melynél a legfontosabb érv a frissesség!
Arany

dm Magyarország

Itt vagyok önmagam, itt vásárolok.

Középpontban az ember

Célunk, hogy nemesebbé tegyük vásárlóink fogyasztási igényeit, hogy fejlődési lehetőséget biztosítsunk egymással együttműködő munkatársainknak, és hogy közösségként példát mutassunk környezetünknek. Olyan kihívások ezek, amelyeknek a dm, mint gazdasági közösség folyamatosan meg akar felelni.

Ezüst

Adevinta Hungary

Te magad légy a változás!

Célunk, hogy piacvezető termékeinkkel hasznos és egyszerű megoldást biztosítsunk a régi és az új felhasználóinknak - akár eladni, akár vásárolni szeretnének! Emellett a skandináv munkahelyi kultúrához hasonlót szeretnénk teremteni, megőrizve a lokális értékeinket és igyekszünk biztosítani az összes olyan körülményt, amiben a kollégák szabadon alkothatnak, fejlődhetnek és dolgozhatnak a közös célért.

Ezüst

ULYSSYS

A LEHETETLENT MEGCSINÁLJUK

Fontosnak tartjuk a legmodernebb technológiák használatát, hogy a szoftverrendszereink korszerűek, felhasználóbarátak és költséghatékonyan üzemeltethetőek legyenek. Mindezt olyan környezetben teremtjük meg, ahol a kollégáink igazán jól érzik magukat!

Ezüst

Cserpes Tejivó

A tejnek lelke van

A Cserpes Sajtműhely a termékek előállítása során mindig a termék „érdekeit” helyezi előtérbe a gazdaságosság helyett. Ez egy tudatos elkötelezettség a tulajdonos részéről, amely teljesen szemben áll a jelenlegi gyártói és kereskedelmi gyakorlattal. Ez minőségi, hamisítatlan alapanyagokat, szakmailag jó gyártástechnológiát, jó üzemi gyakorlatot, odaszánt, figyelmes munkavégzést igényel.

Ezüst

Laposa Birtok

100% Badacsony

Számunka Badacsony: minden. Család, szenvedély, barátok és értékteremtő munka. Mi sehová nem akarunk menni innen, inkább azt szeretnénk, hogy a 21. század jöjjön ide. Jön is, hiszen teszünk érte: mindig forgatunk valamit a fejünkben és az elképzeléseket meg is valósítjuk a környezetünk és magunk fejlesztésével, vendéglátóhelyek nyitásával, a borászati üzemmel, sportversenyek megszervezésével...

Ezüst

CAFE FREI

A világ kedvenc kávéi

A CAFE FREI üzletfilozófiája, hogy csúcsminőségű termékeket kínáljon a vásárlóinak - verhetetlen áron. Mi nem a legolcsóbbak akarunk lenni a piacon, hanem az összes termékszegmensünkben, ár-érték arányban („value for your money”) szeretnénk az elsőszámú szereplő lenni.

Bronz

Bolt

Érkezzen meg biztonságban

Több Mint Egy Alkalmazás

Mi összekötünk a város legjobb sofőrjeivel. A Bolt mindent megtesz, hogy a lehető leggördülékenyebb és legkényelmesebb utadat éld át velünk újra és újra.

Bronz

CX-Ray

We love the psychology of workplaces

Our mission is to take the most accurate picture about how things are going on within business organizations.

Bronz

Parkl

Garázs az egész város

A városi nyüzsgő közlekedés és az ezzel járó kihívások mindennapjaink részévé váltak. A Parkllel viszont megkönnyíthetjük mindezt: minél egyszerűbben, gyorsabban és biztonságosabban intézhetjük a teendőnket, legyen szó közterületi, zárt téri parkolásról vagy elektromos töltésről.

Bronz

BIX - Business Integrity Index

Az első B2B rating rendszer!

Mi vagyunk a B2B Booking :) Professzionális ügyfélelégedettség mérő rendszerünk minden pillanatban monitorozza a cég és az ügyfelek kapcsolatát, melyből vezetői és piaci információt állít elő.

Missziónk, hogy bizalmi kapcsolatokat teremtsünk a piacon !