Termékünkről

Irisz megfigyelő rendszer

Az Irisz megfigyelő rendszert ajánljuk mindazon magánszemélyeknek, vagy cégvezetőknek, akik biztonságban akarják tudni családjukat és értékeiket. Mivel rendszerünk 24 órában dolgozik, így azoknak nyújthatja a legnagyobb segítséget, akik nem akarnak kettészakadni, nincs idejük mindenre odafigyelni és szeretnék pár gombnyomással leellenőrizni telefonjukról, hogy mi történik otthonukban, cégüknél.

Missziónk

Mi azt szeretnénk, hogy az emberek ne maradjanak le semmiről. A vagyonvédelmi megoldások mellett már beruházás és technológia megfigyelő kamera rendszereket is tervezünk és kivitelezünk. Ezek egyedülálló lehetőségek ezen a piacon. Beruházás megfigyelő:Timelapse videót kap a megrendelő a beruházás végén referenciának és pályázatokhoz.Technológiai megfigyelés:gyártáshoz, selejt kiszűréséhez.

Mi hiányozna, ha elmennék?

Végh Norbert
			  									- Biztonságtechnikai tanácsadó

Pótolhatatlan veszteség lenne a sok vicces és kedves kolléga, végtelen sztorizgatások, a cég nyújtotta lehetőségek és prémiumok, illetve rugalmasság.

Végh Norbert , Biztonságtechnikai tanácsadó

Iroda cím

Pécs, Nyírfa u. 24, 7622 Magyarország

Fotó az irodáról

MV NetSystems Kft. - Fotó az irodáról

Munka-magánélet egyensúly

Munka
Magánélet

Ettől különleges a termékünk

Költséghatékony Teljes körű biztonságtechnika Megfigyelő kamerák Térfigyelő kamerák Gyengeáramú rendszerek Távoli betekintés

Történetünk

 1. 2013.02.15

  Megalakul a cég

 2. 2015.07.15

  Tökéletesítettük az IRISZ megfigyelő rendszert

 3. 2017.09.15

  Végre minden munkakört külön ember tölt be

 4. 2018.09.03

  Cégünk teljesen önállóvá vált, minden külső segítségtől mentes.

Hogy szólhatnak bele az alkalmazottak a cég életébe?

A cégünk mivel kis létszámú, válogatott jófejekből áll. A főnök meghallgat mindenkit és képes kimondani a varázsigét is: igazad van. Mindenkinek van véleménye és nincs is leharapva érte a feje.

Kedvenc tárgy az irodában

MV NetSystems Kft. - Kedvenc tárgy az irodában

Így képezzük a kollégákat

Mindig vannak kérdések, amiket fel kell tenni, erre pedig a tapasztalt kollégák, illetve a gyakran rendezett szakmai oktatások, bemutatók, képzések állnak a kollégák rendelkezésére.

Kétszavasok

Legbüszkébb
Szerethető Munkahelyek díj 2017/2018
Ebéd?
Mindig együtt. Csirkerizs mérgezést fogunk kapni
Nemek aránya?
MANPOWER, de azért #metoo

Ezt szeretjük a legjobban az irodában

Fiatalos, lendületes csapatunk van az irodában és terepen egyaránt. Családias hangulat jellemzi mindennapjainkat, amire az ismerősök mindig kicsit irigyek. Nincs felesleges stressz, mindenki tudja a dolgát, így napról napra fejlődni tud a cég. Kutyabarátok vagyunk, relax szoba, légkondi, saját parkoló, illetve végtelen kávé mennyiség áll rendelkezésünkre. Ilyen pluszokat kevés cég tud nyújtani.

Termékvideó

MV NetSystems Kft. - Termékvideó

Tulajdonságok, amiket értékelünk

A fő csapásvonal a műszaki beállítottság. Emellett a munkahely iránti elköteleződés. Tegyen a mindennapokba 101%-ot és az egész cégnek jó lesz. Ha még humoros és kedves is, csak plusz pontot jelent.

Értékeink

 • Költséghatékony
 • Személyre szabható
 • Könnyen kezelhető
 • Korszerű
 • Profi

A munkahelyről

Kellemes meglepetés ez a munkahely a jelenlegi álláslehetőségek között. Lényegében tényleg családi környezetben, stresszmentesen, megfelelő munkakörülmények mellett tudjuk elvégezni a napi teendőinket. Amellett, hogy évről évre nagyobb bevételre teszünk szert és egyre nagyobb cégek, illetve települések lesznek a partnereink, mindig marad idő egy kis viccelődésre, ünneplésre, lelkizésre. Szeretjük!

Irisz ECO megfigyelő rendszer

Itt követhetsz minket

Szerethető Munkahelyek Díj 2017 díjazottja

Szerethető Munkahelyek Díj 2017 díjazottja

Hasonló cégek