Tchibo Budapest Kft

A legtöbb, mi adható

Elkötelezettek vagyunk az erős márkanevünk, a maximális vevőorientáltság, a versenyképes piac fenntartása és a nemzetközi növekedés mellett.

Elhozzuk neked a legjobb kávékat, non food termékeinkkel pedig folyamatosan inspirálunk az élet számos területén.

Fedezd fel az apró dolgokat, amik szebbé teszik a hétköznapokat! Újra és újra. Minden nap.

Kleopátra Szépségszalonok

Minden ami szépség, csak Neked!

Megteremteni Vendégeink számára a magabiztos megjelenést, becsempészni rohanó hétköznapjaikba a szépségápolási luxust és kultúrát valóban kedvező árakon kortól, nemtől függetlenül, határok nélkül.

Fenntartani Munkatársaink számára egy olyan, hosszú távon megbízható munkahelyet, amelyben szakmailag kiteljesedhetnek, ahol egyéni sikerességükben tükröződhet vissza a csapatmunkában rejlő energia és szeretet.

Repertory

Titkos oázis, melyből bárki hazavihet 1 darabot

Hiszünk a minőségben, az eredetiségben, a kényelemben, fontosnak tartjuk, hogy hónapról hónapra mutassunk valami újat. Saját márkáink szezonális kollekcióit kibővítve rendszeresen készülnek új darabok is.

Griff Collection

A Divat Világa

Szeretnénk megmutatni, hogy a minőség megéri az árát, és segíteni az embereknek a saját stílusuk kialakításában, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a megjelenésükből.

Nanushka

Több van benned, mint gondolnád!

A Nanushka mindenekelőtt a természetességről szól, a mindannyiunkban meglévő egyéni, természetes szépségről. A nőket nem próbálom meg beszorítani egy általam megszabott stílus kereteibe, hanem arra törekszem, hogy a ruháim segítségével érvényre juttassák és újra felfedezzék a saját nőiességüket. - Sándor Szandra

DAIGE

A legfontosabb szempont mindig a kényelem

A DAIGE márkához egy olyan innovatív kommunikációs és gyártási stratégiát fejlesztettünk ki, amellyel betöltjük az egyediségre való igényt, valamint az új termékek és tartalmak által képesek vagyunk a vásárlók figyelmének folyamatos fenntartására. Szeretnénk megadni az intellektuális tartalomfogyasztással egybekötött vásárlás élményét.

The Body Shop Magyarország

Harcolunk egy szebb és igazságosabb jövőért.

Örökké harcolunk az állatkísérletek ellen, méltányos árat fizetünk a beszállítóinknak, termékeink vegetáriánusok és vegánok, és újrahasznosított műanyagot használunk termékcsomagolásainkban. Egy szebb és igazságosabb jövőért kampányolunk a bolygó, az állatok és az emberek védelmében. Ünnepeljük a sokszínűséget az egész világon, és elutasítjuk a szépséggel kapcsolatos sztereotípiákat.

EverDermLaser Center Kft.

A boldogság szőrszála!

A vállalkozás célja egy olyan kizárólag hölgyeknek szóló, lézeres szőrtelenítésre szakosodott szépség központ, később központok létrehozása, amely igényességével és ügyfél orientáltságával kielégíti a fiatalok és a lakosság azon rétegeit, akik fogékonyak a szőrmentes létre.

dm Magyarország

Itt vagyok önmagam, itt vásárolok.

Középpontban az ember

Célunk, hogy nemesebbé tegyük vásárlóink fogyasztási igényeit, hogy fejlődési lehetőséget biztosítsunk egymással együttműködő munkatársainknak, és hogy közösségként példát mutassunk környezetünknek. Olyan kihívások ezek, amelyeknek a dm, mint gazdasági közösség folyamatosan meg akar felelni.

Együttműködő Példakép Partnereink

Arany

All You Can Move SportPass

WE CREATE WELLBEING

Missziónk, hogy 4 millió munkavállaló számára nyújthassuk a korlátlan sportolás élményét.

A HR szakemberek számára olyan megoldást jelentünk, amely a dolgozók jóllétén keresztül segíti a vállalatokat céljaik elérésében, úgy mint: munkavállalói élmény nyújtása, munkaerő megszerzése és megtartása, lojalitás erősítése, kevesebb betegség, nagyobb motiváció, gondoskodó vállalati imidzs.Arany

eSense

Nálunk tényleg az lehetsz, aki vagy

Szerintünk a cég legnagyobb értékét a benne dolgozó emberek adják. Olyan munkahely szeretnénk lenni, ahol senkinek nem kell feladnia az egyéniségét, mindenki önmaga maradhat és az erősségeire építve tud jó munkát végezni. Jelentkezz hozzánk, szinte mindig vannak nyitott pozícióik!
Arany

Alcoa

The Element of Possibility

A cégcsoporton belül az adminisztratív és tranzakcionális jellegű feladatokat központosított, hatékony és standardizált formában látjuk el, amivel időt és energiát spórolunk kollégáinknak, költséghatékonyak vagyunk és állandó magas minőségen szolgáltatunk munkatársainknál az évek során felhalmozódott tudás birtokában.

Arany

Eisberg Hungary

Simply fresh

"A frissesség művészet" - kiváló minőségű, higiénikus és biztonságos konyhakész salátát készítünk, melynél a legfontosabb érv a frissesség!
Arany

dm Magyarország

Itt vagyok önmagam, itt vásárolok.

Középpontban az ember

Célunk, hogy nemesebbé tegyük vásárlóink fogyasztási igényeit, hogy fejlődési lehetőséget biztosítsunk egymással együttműködő munkatársainknak, és hogy közösségként példát mutassunk környezetünknek. Olyan kihívások ezek, amelyeknek a dm, mint gazdasági közösség folyamatosan meg akar felelni.

Ezüst

Adevinta Hungary

Te magad légy a változás!

Célunk, hogy piacvezető termékeinkkel hasznos és egyszerű megoldást biztosítsunk a régi és az új felhasználóinknak - akár eladni, akár vásárolni szeretnének! Emellett a skandináv munkahelyi kultúrához hasonlót szeretnénk teremteni, megőrizve a lokális értékeinket és igyekszünk biztosítani az összes olyan körülményt, amiben a kollégák szabadon alkothatnak, fejlődhetnek és dolgozhatnak a közös célért.

Ezüst

ULYSSYS

A LEHETETLENT MEGCSINÁLJUK

Fontosnak tartjuk a legmodernebb technológiák használatát, hogy a szoftverrendszereink korszerűek, felhasználóbarátak és költséghatékonyan üzemeltethetőek legyenek. Mindezt olyan környezetben teremtjük meg, ahol a kollégáink igazán jól érzik magukat!

Ezüst

Cserpes Tejivó

A tejnek lelke van

A Cserpes Sajtműhely a termékek előállítása során mindig a termék „érdekeit” helyezi előtérbe a gazdaságosság helyett. Ez egy tudatos elkötelezettség a tulajdonos részéről, amely teljesen szemben áll a jelenlegi gyártói és kereskedelmi gyakorlattal. Ez minőségi, hamisítatlan alapanyagokat, szakmailag jó gyártástechnológiát, jó üzemi gyakorlatot, odaszánt, figyelmes munkavégzést igényel.

Ezüst

Laposa Birtok

100% Badacsony

Számunka Badacsony: minden. Család, szenvedély, barátok és értékteremtő munka. Mi sehová nem akarunk menni innen, inkább azt szeretnénk, hogy a 21. század jöjjön ide. Jön is, hiszen teszünk érte: mindig forgatunk valamit a fejünkben és az elképzeléseket meg is valósítjuk a környezetünk és magunk fejlesztésével, vendéglátóhelyek nyitásával, a borászati üzemmel, sportversenyek megszervezésével...

Ezüst

CAFE FREI

A világ kedvenc kávéi

A CAFE FREI üzletfilozófiája, hogy csúcsminőségű termékeket kínáljon a vásárlóinak - verhetetlen áron. Mi nem a legolcsóbbak akarunk lenni a piacon, hanem az összes termékszegmensünkben, ár-érték arányban („value for your money”) szeretnénk az elsőszámú szereplő lenni.

Bronz

Bolt

Érkezzen meg biztonságban

Több Mint Egy Alkalmazás

Mi összekötünk a város legjobb sofőrjeivel. A Bolt mindent megtesz, hogy a lehető leggördülékenyebb és legkényelmesebb utadat éld át velünk újra és újra.

Bronz

CX-Ray

We love the psychology of workplaces

Our mission is to take the most accurate picture about how things are going on within business organizations.

Bronz

Parkl

Garázs az egész város

A városi nyüzsgő közlekedés és az ezzel járó kihívások mindennapjaink részévé váltak. A Parkllel viszont megkönnyíthetjük mindezt: minél egyszerűbben, gyorsabban és biztonságosabban intézhetjük a teendőnket, legyen szó közterületi, zárt téri parkolásról vagy elektromos töltésről.

Bronz

BIX - Business Integrity Index

Az első B2B rating rendszer!

Mi vagyunk a B2B Booking :) Professzionális ügyfélelégedettség mérő rendszerünk minden pillanatban monitorozza a cég és az ügyfelek kapcsolatát, melyből vezetői és piaci információt állít elő.

Missziónk, hogy bizalmi kapcsolatokat teremtsünk a piacon !