PC Trade Systems Kft.

CSALÁDBAN AZ ERŐNK, MUNKÁNKBAN A JÖVŐNK! 🌎

A jövő technológiáit biztosítjuk partnereink számára IT hardver- és szoftverinfrastruktúra tekintetében egyaránt, azonban fontos számunkra, hogy kreatív, szakmai fejlődésüket és magánéleti kiteljesedésüket egyaránt támogató munkakörnyezetet biztosítsunk munkavállalóink számára, és értékes, a társadalmi problémákra érzékeny tagja legyünk a helyi közösségnek. 🙏

Red Steed Studios

Mobile applications - we reach the future!

Annak érdekében, hogy ügyfeleink bizalmát biztosítsuk, továbbá a számukra elérhető legjobb megoldások biztosításában és saját készségeik továbbfejlesztésében, egyetemi kutatási programvezetőkkel és professzorokkal dolgozunk együtt, akik egyedülállóan elismertek saját szakterületükön.

Zengo

Innováció és jó hangulat egy helyen

A Zengo több éve sikeresen működő, fiatalos, innovatív, szegedi székhelyű szoftverfejlesztő cég. Fejlesztőinkkel és videószerkesztőinkkel egyedi megoldásokat kínálunk, maximálisan igazodunk ügyfeleink igényeihez és sok esetben tovább látunk a megrendelőkben leírtaknál is. Nálunk a munka és a szórakozás megfér egymás mellett. Szeretjük az egyéniségeket, a jó vicceket és az őrült ötleteket.

Hunnect

ÉRTELMEZZÜK A VILÁGOT

Mottónk (értelmezzük a világot) jól tükrözi, hogy a fordítást nem egy szolgáltatásnak tartjuk, hanem a világ minden emberét közelebb hozó lehetőségnek. Ha az üzenet jól megy át, akkor a más nyelven beszélő partnerek világát is jobban értjük. A fordítás szenvedélyünk, mert mind imádjuk az idegen nyelveket; de hivatásunk is, mert a mi feladatunk közelebb hozni a fordított szövegek íróit és olvasóit.

dicomLAB

We make guided surgery a global standard

We are dedicated to create computer guided solutions fitting into the daily clinical routine with intuitive workflow and advanced level of user experience. Our vision is to make computer guided surgery a global standard.

Avantázs Kft.

A legjobb PR az elégedett ügyfél

Azon dolgozunk, hogy a velünk már kapcsolatban álló cégek számára - velük együttműködve - sikeres pályázatokat írjunk, majd azt a projekt lezárultáig végigkísérjük és mindenki megelégedésére sikeresen lezárjunk. Ezek mellett nyitottak vagyunk új cégekkel való szoros kapcsolatok kialakítására, amelynek feltétele a létszámunk bővítése, amit a tavalyi és az idei évben is sikeresen teljesítettünk.

Bishop & Co. Kft.

We don't just work, we create.

Munkánk során kiemelten fontosnak tartjuk a környezeti- és társadalmi kérdések figyelembevételét, valamint az etikus üzlet sajátosságainak betartását. Hiszünk az emberekben, a különbözőségükben és a kreativitásukban. Célunk, hogy működésünk során maximalizáljuk munkatársaink elégedettségét, mert abban hiszünk, hogy a boldog munkatárs boldog ügyfelet eredményez.

Petőfi-telepi Művelődési Ház

A kultúra a mindennapi élet szerves része.

Szeretnénk ha mindenkihez, kortól, nemtől, iskolai végzettségtől és anyagi lehetőségtől függetlenül eljutna napi szinten a kultúra. Nekünk nem munkánk a kultúra közvetítés és a közösség szervezés, hanem hivatásunk és az életünk. Családias, oldott hangulat jellemzi csapatunkat.

Pronovix

We create developer portals

Az API-ok nyitottabbá és átláthatóbbá teszik a világot. Kutatásokat végeztünk, hogy megértsük hogyan járulhat hozzá egy jól megtervezett fejlesztői portál az API-ok hatékonyságához, miközben az összes felhasználót kiszolgálják. Ezt a tudást közönségünk és közösségünk javára fordítjuk: világszerte szervezünk konferenciákat, és díjat alapítottunk a világ legjobb API fejlesztői portáljai számára.

Flow Academy

Tudás élmények útján

A Flow Academy mentorainak célja, hogy a mi tudásunk a Te tudásoddá váljon. 3 alapelve van cégünknek:

1. Tudás élmények útján, vagyis nem csak magolva lehet tanulni.

2. Közösséget teremtünk, azaz csapatban legyél egyéniség.

3. Befektetés a jövőbe, vagyis hisszük, hogy a tanulásra szánt idő, pénz és energia mindig megtérül.

Olyan informatikus közösséget építünk, akiknek a tudása és a személyisége is fejlődik.

Antavo

Loyalty Software

Azon dolgozunk, hogy visszahozzuk a vásárlói élményt. Hiszünk abban, hogy a hűségprogramunk és az okoseszközök segítségével élvezetessé tudjuk tenni nemcsak a vásárlást, hanem az emberek mindennapjait.

Webkey

Remote device management for Android.

Célunk, hogy olyan eszközt adjunk a felhasználóink kezébe a Webkey-vel, amivel egyszerűbbé és hatékonyabbá tehetik saját feladataik elvégzését.


Fingerprint

-

A különbséget kutatjuk és különlegessé tesszük, értéket teremtünk és érzelmeket ébresztünk.

GoldenEggs Könyvelő Iroda Szeged

Az ön vállalkozása, a mi szenvedélyünk!

Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a könyvelés (könyveltetés) nem egy kötelezően rossz és szükségtelen kiadás. A vállalkozóknak bebizonyítjuk, hogy könyvelőjével együttműködve új távlatok nyílnak, új lehetőségek tárulnak elé. Fontos, hogy az adatokat hasznos és érthető információvá alakítsuk ügyfeleink számára. Így tudnak vele mit kezdeni, fel tudják használni a mindennapi jó döntéseikhez.

Együttműködő Példakép Partnereink

Arany

All You Can Move SportPass

WE CREATE WELLBEING

Missziónk, hogy 4 millió munkavállaló számára nyújthassuk a korlátlan sportolás élményét.

A HR szakemberek számára olyan megoldást jelentünk, amely a dolgozók jóllétén keresztül segíti a vállalatokat céljaik elérésében, úgy mint: munkavállalói élmény nyújtása, munkaerő megszerzése és megtartása, lojalitás erősítése, kevesebb betegség, nagyobb motiváció, gondoskodó vállalati imidzs.Arany

eSense

Nálunk tényleg az lehetsz, aki vagy

Szerintünk a cég legnagyobb értékét a benne dolgozó emberek adják. Olyan munkahely szeretnénk lenni, ahol senkinek nem kell feladnia az egyéniségét, mindenki önmaga maradhat és az erősségeire építve tud jó munkát végezni. Jelentkezz hozzánk, szinte mindig vannak nyitott pozícióik!
Arany

Alcoa

The Element of Possibility

A cégcsoporton belül az adminisztratív és tranzakcionális jellegű feladatokat központosított, hatékony és standardizált formában látjuk el, amivel időt és energiát spórolunk kollégáinknak, költséghatékonyak vagyunk és állandó magas minőségen szolgáltatunk munkatársainknál az évek során felhalmozódott tudás birtokában.

Arany

Eisberg Hungary

Simply fresh

"A frissesség művészet" - kiváló minőségű, higiénikus és biztonságos konyhakész salátát készítünk, melynél a legfontosabb érv a frissesség!
Arany

dm Magyarország

Itt vagyok önmagam, itt vásárolok.

Középpontban az ember

Célunk, hogy nemesebbé tegyük vásárlóink fogyasztási igényeit, hogy fejlődési lehetőséget biztosítsunk egymással együttműködő munkatársainknak, és hogy közösségként példát mutassunk környezetünknek. Olyan kihívások ezek, amelyeknek a dm, mint gazdasági közösség folyamatosan meg akar felelni.

Ezüst

Adevinta Hungary

Te magad légy a változás!

Célunk, hogy piacvezető termékeinkkel hasznos és egyszerű megoldást biztosítsunk a régi és az új felhasználóinknak - akár eladni, akár vásárolni szeretnének! Emellett a skandináv munkahelyi kultúrához hasonlót szeretnénk teremteni, megőrizve a lokális értékeinket és igyekszünk biztosítani az összes olyan körülményt, amiben a kollégák szabadon alkothatnak, fejlődhetnek és dolgozhatnak a közös célért.

Ezüst

ULYSSYS

A LEHETETLENT MEGCSINÁLJUK

Fontosnak tartjuk a legmodernebb technológiák használatát, hogy a szoftverrendszereink korszerűek, felhasználóbarátak és költséghatékonyan üzemeltethetőek legyenek. Mindezt olyan környezetben teremtjük meg, ahol a kollégáink igazán jól érzik magukat!

Ezüst

Cserpes Tejivó

A tejnek lelke van

A Cserpes Sajtműhely a termékek előállítása során mindig a termék „érdekeit” helyezi előtérbe a gazdaságosság helyett. Ez egy tudatos elkötelezettség a tulajdonos részéről, amely teljesen szemben áll a jelenlegi gyártói és kereskedelmi gyakorlattal. Ez minőségi, hamisítatlan alapanyagokat, szakmailag jó gyártástechnológiát, jó üzemi gyakorlatot, odaszánt, figyelmes munkavégzést igényel.

Ezüst

Laposa Birtok

100% Badacsony

Számunka Badacsony: minden. Család, szenvedély, barátok és értékteremtő munka. Mi sehová nem akarunk menni innen, inkább azt szeretnénk, hogy a 21. század jöjjön ide. Jön is, hiszen teszünk érte: mindig forgatunk valamit a fejünkben és az elképzeléseket meg is valósítjuk a környezetünk és magunk fejlesztésével, vendéglátóhelyek nyitásával, a borászati üzemmel, sportversenyek megszervezésével...

Ezüst

CAFE FREI

A világ kedvenc kávéi

A CAFE FREI üzletfilozófiája, hogy csúcsminőségű termékeket kínáljon a vásárlóinak - verhetetlen áron. Mi nem a legolcsóbbak akarunk lenni a piacon, hanem az összes termékszegmensünkben, ár-érték arányban („value for your money”) szeretnénk az elsőszámú szereplő lenni.

Bronz

Bolt

Érkezzen meg biztonságban

Több Mint Egy Alkalmazás

Mi összekötünk a város legjobb sofőrjeivel. A Bolt mindent megtesz, hogy a lehető leggördülékenyebb és legkényelmesebb utadat éld át velünk újra és újra.

Bronz

CX-Ray

We love the psychology of workplaces

Our mission is to take the most accurate picture about how things are going on within business organizations.

Bronz

Parkl

Garázs az egész város

A városi nyüzsgő közlekedés és az ezzel járó kihívások mindennapjaink részévé váltak. A Parkllel viszont megkönnyíthetjük mindezt: minél egyszerűbben, gyorsabban és biztonságosabban intézhetjük a teendőnket, legyen szó közterületi, zárt téri parkolásról vagy elektromos töltésről.

Bronz

BIX - Business Integrity Index

Az első B2B rating rendszer!

Mi vagyunk a B2B Booking :) Professzionális ügyfélelégedettség mérő rendszerünk minden pillanatban monitorozza a cég és az ügyfelek kapcsolatát, melyből vezetői és piaci információt állít elő.

Missziónk, hogy bizalmi kapcsolatokat teremtsünk a piacon !

Hernyák Birtok

Organikus szőlők, borok, párlatok

A boraink hitelessége abban rejlik, hogy minden egyes munkafolyamatban örömünket leljük. Ezáltal válik egy szakma hivatássá, életstílussá...

Célunk, hogy az évek alatt megszerzett 7 hektáros terület minden titkát megismerjük és a rajta termesztett szőlőt a legkiválóbb kondícióban szüretelhessük évről évre.